Hoppa till sidans innehåll

Reportage distriktsläger 3-2016 den 28 augusti

28 AUG 2016 10:38
Säsongens första distriktsläger i kumite hölls söndagen den 28 augusti i Valhalla Sporthall i Göteborg och samlade ett 50 tal entusiaster.
  • Uppdaterad: 08 NOV 2017 16:53

Jag är mycket nöjd säger Arvin Rezaie som är distriktsansvarig. Alla kämpade väl och motivationen var på topp.

Lägret hölls i kumite i två pass och drog till sig fler karate-ka från fler klubbar än någonsin tidigare. Ett femtiotal kumiteintresserade i alla åldrar var samlade.

Vi kommer att ta ut Västras distriktslag för 14+ år i nästa läger den 4 december säger Arvin. Uttagningen baseras på närvaro samt tekniska kvaliteer. Jag börjar lära känna de aktiva och vi kommer att höja träningsnivån för varje läger tillägger han.

Vid sidan om att jobba med seniorer vill vi ta tillvara barn och ungdomars intresse för tävlingskarate vilket är distriktets framtida resurs säger Siamak Rezaie som är distriktsordförande. Samtidigt märker vi att samarbete och sammanhållning i distriktet håller på att växa sakta men säkert säger han.
Förtroendet mellan distriktsförbundet och klubbar håller på att förstärkas vilket är den svåra delen av vårt uppdrag tillägger han.
Kontakt till klubbledarna håller på att etableras och fördjupas steg för steg genom diverse evenemang såsom distriktsläger, distriktskonferens, DM eller genom direkt kontakt avslutar Siamak.

Vi på Västra karateförbundet ser fram emot nästa läger den 4 december och hoppas på att kunna dra igång även kataläger tills dess.

Gilla oss på Facebook

Västra Karateförbund

Postadress:
Västra Karateförbundet
Siamak Rezaie-H, Övre kaserngården 4D
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704441025
E-post: vastrakarate@gmail.c...

Se all info