Hoppa till sidans innehåll

Förbundskonferens 2018

23 SEP 2018 15:55
Från Västra Karateförbundet deltog två styrelsemedlemmar vid årets förbundskonferens den 22-23 september i Stockholm.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2018 16:14

Svenska Karateförbundet stod värd för en två dagars lång förbundskonferens som hölls i Långholmen i Stockholm. Från Västra åkte Siamak Rezaie och Dumas Lopes.

Konferensen samlade kärnan av förbundets förtroendevalda som arbetar i kommittéer och i distrikten. Syftet är att arbeta kring samma frågor och tillsammans hitta den röda tråden i allt vi gör inom utvecklingen av svensk karate. 

Temat för året var ”Att bevara karatens goda anseende”. Många intressanta frågor diskuterades, som t.ex. vikten av att lyfta fram personer och profiler med inspirerande historier i media, hur vi stärker och behåller vår budoanda, disciplinära åtgärder vid dåligt uppförande, skadekontroll m.m. 

Lördagen bestod av föreläsningar och diskussionspunkter. På söndagen deltog alla i en workshop för att skapa konkreta idéer och åtgärdsförslag utifrån de frågor som behandlats dagen innan. Resultatet tar förbundsledningen sedan med sig i sitt fortsatta arbete med verksamhetsplanering.

Förutom förbundsledningen så höll Budokommittén, Medicinska kommittén, Domarkommittén och Tekniska kommittén i olika delar av programmet.

Särskilda gästföreläsare var Anna Setzman, press- och kommunikationsansvarig på Riksidrottsförbundet, och Victor Bull med sin mycket fina föreläsning ”I huvudet på en idrottare”.

Vi på VKF tackar SKF för arrangemanget.

Gilla oss på Facebook

Västra Karateförbund

Postadress:
Västra Karateförbundet
Siamak Rezaie-H, Övre kaserngården 4D
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704441025
E-post: vastrakarate@gmail.c...

Se all info