Hoppa till sidans innehåll

Medlemsrapportering 2018

16 OKT 2018 16:43
Föreningsledare! Nu börjar vi snart närma oss slutet av oktober vilket också innebär deadline för medlemsrapportering. Har du koll på alla datum?
  • Skapad: 16 OKT 2018 16:43

Information från SKF kansli.

Föreningsledare! 
Nu börjar vi snart närma oss slutet av oktober vilket också innebär deadline för medlemsrapportering enligt följande tidsplan:

* 31 oktober – medlemsrapportering i IdrottOnline klar.

En särskild påminnelse vid rapporteringen : Notera att medlemmen måste stå som aktiv under ”Karate”

* 1 november - Kansliet hämtar ut underlag för betalning från IdrottOnline.

* Senast 30 november – föreningen får underlag från förbundet för medlemsavgiften
OBS! De betalningsunderlag som skickas ut från förbundet under november månad kommer av miljöskäl att skickas ut med e-post. Vill din förening att underlaget ska skickas till en särskild adress ber vi er återkomma med aktuell e-postadress. Önskar ni istället få ett underlag via fysiskt brev, vänligen hör av er. Om vi inte hör något ifrån er kommer betalningsunderlaget att skickas till dig som har mottagit detta mail om inte annat meddelats.

* 31 december – medlemsavgifterna ska vara betalda.

Till sist, två informationspunkter:

* För att uppdatera föreningens kontakt/informationsuppgifter (adress, styrelsemedlemmar mm) på IdrottOnline (IOL) se länken nedan till instruktioner. 
Det är delar av den informationen som syns då man via Karateförbundets hemsida söker på förbundets föreningar, det kan vara bra att känna till. Det är alltså inte vi på kansliet som uppdaterar de uppgifterna utan det gör föreningarna själva för att hålla informationen så aktuell som möjligt.

* Den enskilda föreningen kan själv bestämma om förbundet ska få ta del av föreningens medlemsregister avseende personuppgifter på IOL. 
Mer information om detta och vilka alternativ som finns får ni via följande länk: https://idrottonline.se/servicecenter…

Gilla oss på Facebook

Västra Karateförbund

Postadress:
Västra Karateförbundet
Siamak Rezaie-H, Övre kaserngården 4D
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0704441025
E-post: vastrakarate@gmail.c...

Se all info