Hoppa till sidans innehåll

Team ÖNKF tävlade med framgång i Finland

04 SEP 2013 09:14
Team ÖNKF åkte på ett äventyr mot Finnish Open Tammerfors helgen 30/8-1/9. Vi var en trupp på 7 personer med 4 tävlande och 3 coacher. Resan var lång med bil, men funkade ändå relativt bra. Tävlingen är den första som höstuppladdning för gruppen.
  • Skapad: 04 SEP 2013 09:14

Alla började sina första matcher i stort sett bra Petra, Linda och Cassandra vann sina matcher i kata seniorer mot finska tjejer från deras landslagstrupp. John var lite stel i sin första match i kata seniorer och förlorade den. 

I andra omgången så mötte tjejerna truppen från Indonesien som håller en hög internationell nivå. Så där tog det stopp. Indonesiska landslagets utövarna gjorde katas båda stilarna Shito oxh Shotokan alltså varje utövare behärskade två stilar.

Cassandra fick sedan gå juniorklassen där hon vann två matcher och tog brons. John kom till final i sin juniorklass och vann då guld med en lugn och stabil kata.

Petra och Linda fick ingen medalj denna gång men alla fyra har ett bra läge inför kommande höst! Bra jobbat alla tävlande och en jättekram till oss coacher och ledare som lägger tid och energi för att få detta att funka!

Renshi Johan Backteman, distriktstränare ÖNKF

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info