Hoppa till sidans innehåll
Foto: Nina Lundström

ÖNKF DM och Lilla DM är genomfört

23 NOV 2013 04:05
ÖNKF DM och Lilla DM har genomförts i Piteå. Arrangörsklubb var Piteåföreningen Inyon Karateklubb. Totalt startade 30 deltagare i DM klasserna och 67 deltagare i Lilla DM. Om några speciella tävlande skall lyftas fram från DM klasserna, så är det John Larsson, Inyon Karateklubb, och Linda Andersson, Guldstaden Shotokan Karateklubb. Den största vinnaren var dock Svensk karate, alla vi tillsammans.
  • Skapad: 23 NOV 2013 04:05

Ewa Andersson, ÖNKF:s representant på plats, och ledare för Guldstaden Shotokan Karateklubb, var mycket nöjd.

Tävlingarna har fluttit på riktigt bra. Det har varit trevligt och välplanerat. Vi har haft glada barn och ungdomar. Ett fint presentbord för barnen har också uppskattats. Tyvärr har startfältet varit lite för tunnt för att arrangemanget ska gå runt rent ekonomiskt. För att rädda den situationen har arrangörsklubben Inyon varit duktiga på att skaffa sponsorer. Således ett stort tack till arrangörsklubb, tävlande, ledare, domare, publik, sponsorer och alla andra som gjort DM och lilla DM till lyckad liten "folkfest".

Läs resultatlistan från DM och Lilla DM...

Undertecknad webbredaktör stämmer in i Ewas ord. Dessutom kan ryktet startas, det finns en klubb, kanske två, som är intresserade av att arrangera nästa år DM och Lilla DM.

Bo-Teddy Olsson

webbredaktör


Skribent: Bo-Teddy Olsson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info