Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bo Frejdh

Framgångar vid Göteborg Open

07 NOV 2013 11:15
I internationella karatetävling Göteborg Open deltog Piteå Budo Kai's nyblivna senior Cassandra Frejdh. Hon mötte i sin första match svenska seniormästarinnan Karin Hägglund. Hennes väl genomförda kata räckte tyvärr inte till då hon förlorade denna match. Eftersom att Karin tog sig fram till final, fick Cassandra chansen att tävla vidare om en tredjeplats.
  • Skapad: 07 NOV 2013 11:15

I sin match om tredjepris utförde hon en mycket bra kata som ledde till en 5-0 seger. Cassandra kommenterar sin insats: "Det känns som att jag är på rätt spår i min träning; jag har bytt stil från shotokan till shitoryu för att kunna utvecklas mer, det tar tid att byta stil men nu känns det som att jag är på gång".  

Johan Backteman: "Som kombinerande tränande och coach är jag mycket nöjd med dagens prestationer. Petra Erikssons kata var stabil, men kraften och utväxlingen saknades lite, vilket ledde till förlust i sin första match. Cassandra Frejdh mötte Karin Hägglund, senior-mästarinna i SM, i sin första match. Cassandra gjorde en bra Shihokosokun, men fick se sig besegrad. I och med att Karin kom till final fick Cassandra chansen till återkval. I match om tredjepris gjorde Cassandra en mycket bra Annan och vann med 5-0 och fick därmed en bronsmedalj. En lyckad seniortävling för den nyblivna talangen som numera tränar Motobu-ha shitoryu." 

Undertecknad vann sin master-kataklass +40 år. 5-0 blev resultatet i samtliga matcher. 

Cassandra Frejdh representerade Piteå Budo Kai, och Johan Backteman och Petra Eriksson representerade Umeå Kuniba Kai 

Renshi Johan Backteman

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info