Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bo-Teddy Olsson

Utbildningsseminarium med Kent Rantzow

07 MAJ 2012 14:22
ÖNKF har i samarbete med Inyon Karateklubb Piteå, genomfört ett utbildningsseminarium med Sensei Kent Rantzow. Utbildningsseminariet var mycket välbesökt. På bilden syns omkring hälften av deltagarna.
  • Skapad: 07 MAJ 2012 14:22

Sensei Kent Rantzow 6:e Dan kom hit med sin medhjälpare Nicklas Fihn 2:a Dan och höll i ett seminarium under två hela dagar. Det var ett samarbete mellan ÖNKF och Inyon med inbjudna deltagare från andra klubbar. 

Detta var tredje gången som Sensei Kent Rantzow var upp till oss. Även denna gång var deltagande medlemmar supernöjda med helgen. Fullproppade av nya lärdomar och ideer är vi ledare laddade för att lära ut det vi fått lära oss. Ett seminarium för deltagare från nybörjare upp till grönt bälte första dagen och andra dagen hade deltagarna från grönt bälte och uppåt, några deltog både lördag och söndag. Även ett pass med tävlingsträning för speciellt inbjudna ingick under helgen. 

Ett stort tack får vi rikta till Sensei Kent Rantzow och Nicklas Fihn för denna underbara, lärorika och svettiga helg, de tog till och med solen med sig upp till oss i norr.

Brödtexten är ett lån av skribenten Annette Engman och går att läsa på Inyons webbsida.

Foto: Bo-Teddy Olsson

Skribent: Bo-Teddy Olsson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info