Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bo-Teddy Olsson

Full fart i Hortlax Karateklubb

20 SEP 2012 19:33
Det är härligt att se och höra. Skratt, leenden, rörelser och sträng koncentration i en lagom blandning. Allt under perfekt ledning av instruktörer från Hortlax Karateklubb.
  • Skapad: 20 SEP 2012 19:33

Vi befinner oss hos Hortlax Karateklubb utanför Piteå som bedriver karateträning i sin nya lokal i Bergsviken, en förort till Piteå. Lokalen delar Hortlax Karateklubb tillsammans med tre övriga föreningar, Star MMA, Star Judo och en sektion av Rosviks Brottningsklubb. Därtill finns företaget STAR Bergsviken, ett gym, i anslutning till lokalen.

Hortlax karateklubb är en ung förening och har ett 30-tal medlemmar. 

Föreningens sensei, Magdalena Nordsvahn och Anna Lagerlöf Nordsvahn, ansvarig "pröva på"/nybörjartränare, är mycket nöjda med den nya lokalen.

Magdalema börjar - Den nya lokalen har satt fart på vår verksamhet. Med stöd av Piteå Kommuns fina hyresbidrag för föreningar får föreningen sin hyra subventionerad med 70%. Inte dåligt, om vi räknar ifrån de hallhyror vi hade tidigare, så går vi i princip jämt ut mot tidigare kostnader.

Anna fortsätter - Ja, och räknar vi in att vi även har möjligheter att kunna utöka träningstiderna, så är även det en styrka för vår utveckling. Såväl våra gamla medlemmar som "pröva påare" och deras föräldrar tycks trivas i lokalen.

Magdalena avslutar - En fördel till är de föräldrar som vi inte kan övertala att träna karate kan träna i gymmet när barnen tränar med oss. Inte dumt!

Längst ner i denna nyhet finns fler bilder

Övre Norrlands karateförbund gratulerar Hortlax karateklubb till ett bra arbete och hoppas på fortsatt utveckling av föreningen.

 

Bo-Teddy Olsson,

utbildningsansvarig vid ÖNKF

 

 

 

 


 


Skribent: Bo-Teddy Olsson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info