Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bo-Teddy Olsson

Jättebra! - Utbildningsseminarium med Backteman och Engman

26 NOV 2012 17:47
Övre Norrlands Karateförbund har i samarbete med Joakim Engman, Sundsvall Sportkarate, genomfört ett utbildningsseminarium, för kata och kumite, i Umeå. Utbildare och ansvarig för katadelen var Johan Backteman, distriktstränare vid ÖNKF samt för kumitedelen Joakim Engman, distriktstränare vid Nedre Norrlands Karateförbund samt förbundskapten för kadett och juniorlandslaget i kumite.
  • Skapad: 26 NOV 2012 17:47

1211265 JättebraB

Bild: Nöjda distriktstränarna Johan Backteman och Joakim Engman.

 

Den kompetenta tränarduon lockade 25 kunskapstörstande och träningsvilliga deltagare.  Målgruppen för utbildningsseminariet var "du som vill och är beredd att satsa extra för att nå eliten inom svensk karate" samt naturligtvis tränare i föreningar.

Anders Wigenstam, barntränare vid Umeå Shotokan Karateklubb, var tydlig med sin åsikt om utbildningsseminariet. Bra initiativ. Att träffa en ny tränare och andra som tränar är både kul och inspirerande. 

Joakim Engman om utbildningsseminariet: Jättebra! Det är viktigt att bredda samarbetet mellan distrikten. Vi från Nedre Norrlands Karateförbund uppskattar inbjudan. Vi har haft en toppendag och hoppas vi kan fortsätta med att samarbeta.

Bo Frejdh, ordförande för ÖNKF: Det har verkligen varit en toppendag. Det är styrka att deltagarna fått möta nya personer att träna med, och för de stora flertalet, även möta en ny utbildare. Min förhoppning är, trots de långa avstånden, att vi ska kunna samarbeta kring utbildningsseminarium en gång per år. 

Om du är eller blir medlem i ÖNKF fb-grupp kan du se fler bilder från utbildningseminariet... 

 

Bild och text: Bo-Teddy Olsson


Skribent: Bo-Teddy Olsson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info