Hoppa till sidans innehåll

Distriktseminarium I Piteå

29 JAN 2013 14:05
Årets 1:a distriktseminarium i karate genomfördes lördag 26/1 i Piteå med Inyon Karateklub som arrangör. Ansvariga för seminariet var Renshi Johan Backteman, Umeå Kuniba Kai och Sensei Mikael Lidström från Inyon, dessa båda växlade mellan att hålla i kumite resp. katadelen.
  • Skapad: 29 JAN 2013 14:05

Tyvärr verkade det som om julmaten ännu inte hade gått ur kroppen riktigt ännu, då det var beskedlig uppslutning denna gång. Men 9 st. tappra fördelade på 5 klubbar, Inyon, Piteå Budo Kai, Luleå Shotokan, Älvsby Shotokan, och Guldstaden Shotokan, dök iaf upp för att drillas i kata och kumite under några timmar.

130129Distriktsseminarium i Piteå D Dagen bestod av 3 pass där det tränades kata och kumite samtidigt. På kumite tränades det på olika matchsituationer och rörelse/fotarbete, på kata tränades det på explosivitet och på att förbättra detaljer som kan vara avgörande på tävling. Dagen avslutades med lite träningsmatcher.

Som vanligt var träningen av hög kvalité, och alla deltagare var helnöjda med dagen. ÖNKF vill tacka Renshi Backteman och Sensei Lidström för ett riktigt bra seminarium. Tack även till dom 9 tappra som kom och tog del av utbildningen.

 

Vid tangentbord och kamera: Stefan Niska, ÖNKF tävlings- och träningskommitté.


130129Distriktsseminarium i Piteå B

Skribent: Bo-Teddy Olsson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Övre Norrlands Karateförbund
Rikard Skelander, Järnvägsg. 11G
903 32 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: rikard.skelander@gma...

Se all info