Hoppa till sidans innehåll

Haltande styrelse

17 MAJ 2011 20:54
Tyvärr måste jag, Tina Fjärem, avgå som ordförande i NNK med omedelbar verkan, pga personliga skäl. Vi har ikväll genomfört ett sista styrelsemöte med mig som ordförande och kom under detta möte inte på någon direkt lösning på vem som ska fylla lucka
  • Uppdaterad: 29 SEP 2014 15:32

Det är svårt att hålla igång en styrelse utan ordförande, så sondera terängen ordentligt ute i klubbarna om ni kan hitta en ersättare. Jag blev ju invald på två år, och är van att slutföra det jag tagit på mig - men i detta fall måste familjen gå före.

Men tro för den skull inte att det ska vara händelselöst i distriktet. Närmast står fightinglägret i Sundsvall på programmet (se särskild nyhet om detta). Till hösten kommer både läger, tävlingar och utbildningar - så håll ögonen öppna!

 

Vi vädjar även till alla föreningar att ställa upp och skriva till EU i protest mot momsredovisning inom föreningslivet. En kraftansträngning att skriva detta brev kan bespara er mycket arbete framöver! Se hur ni gör via RF:s hemsida:

https://iof4.idrottonline.se/riksidrottsforbundet/allanyheter/2011/rfochidrottsforeningarharsvarateuommomshotet/

 

 

 

Lycka till med det fortsatta distriktsarbetet! (Jag sitter fortfarande kvar som ordförande i Söråkers Kyokushin Karate.)

Skribent: Tina Fjärem

Gilla oss på Facebook!

  

  
 vaccinera

Antidoping

  

 

 

Postadress:
Nedre Norrlands Karateförbund
Ulrika Engman, Klissvägen 41
853 57 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info