Hoppa till sidans innehåll

Våga möta dina känslor - vänd motgång till framgång!

29 SEP 2017 17:22
Välkommen den 19:e oktober till Bosön till en inspirerande kväll med föreläsning, och för de som vill, även träning tillsammans med Karin Hägglund, flerfaldig mästarinna och tränare för Stockholms distriktets kata trupp.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2018 17:31

Karin Hägglund är en av Sveriges mest meriterade utövare av karate. Med fem svenska guld och tre nordiska mästerskapsguld vet hon vad som krävs för att nå den absoluta toppen. Men i en sport som kräver extremt mentalt fokus, fysisk styrka och en ständig strävan efter perfektion pendlar känslorna. Från hopp och eufori till ångest och förtvivlan.

Som elitidrottare och landslagscoach i karate är Karin van att hantera och dra fördel av alla de känslor som dyker upp i perioder av hård träning, tuffa tävlingar och i de avgörande ögonblicken i livet. I en värld då vi hela tiden förväntas prestera, trots en allt tuffare konkurrens, behöver vi verktyg för att kunna ta hand om våra upplevelser, såväl positiva som negativa.

Missa inte detta unika tillfälle att få ta del av Karins erfarenheter av ett idogt tränande och tävlande i både motgång som framgång. På länken nedan kan du läsa mer om Karin samt anmäla dig till föreläsningen.

 

Våga möta dina känslor - vänd motgång till framgång - föreläsning med Karin Hägglund!

 

Andreas Fritsch
PR Ansvarig
Stockholms Karateförbund 

Skribent: Michael Bornholm
E-post: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping