Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Karateförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm

19 MAJ 2015 18:52
Stockholms Karateförbund har i samarbete med SISU Idrottsutbildarna Stockholm, genomfört en utbildningsdag i IdrottOnline. Platsen för utbildningen var Malavé Do Dojo, i Vasastan, Stockholm.
  • Skapad: 19 MAJ 2015 18:52

Ansvariga för utbildningens upplägg var Annika Wagnebring, Idrottskonsulent, SISU Idrottsutbildarna, och Kenneth Nordell, ordförande Stockholms Karateförbund.

Målgruppen för utbildningen var klubbledare i allmänhet och ordförande och klubbadministratörer/utbildningsansvariga i IdrottOnline i synnerhet. Fokus på utbildningen var redovisning av utbildningstimmar. Hur de ska redovisas och vad som kan redovisas.

Ramon Malavé, kursdeltagare och värd för lokalen där utbildningen genomfördes, beskriver resultatet av utbildningsdagen enligt följande:

”Det har varit väldigt lyckat tycker jag. Vi föreningsledare har fått en inblick i att det här inte är så krångligt att göra. Då blir det lättare att göra sen, att verkligen komma in i systemet.

Annika Wagnebring, Idrottskonsulent, SISU Idrottsutbildarna och ansvarig föreläsare, sammanfattar utbildningsdagen. ”En trevlig dag. Många här är engagerade, vill påverka, dom är på. Så jag går härifrån med energi och hopp om en utvecklande framtid.”

 

Avslutningsvis tackar ordförande Kenneth Nordell såväl kursdeltagarna som ansvarig föreläsare för en väl genomförd, lärorik och intressant utbildningsdag.

 

Bo-Teddy Olsson, skribent

 

Skribent: Michael Bornholm
E-post: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping