Hoppa till sidans innehåll

Distriktsträning Kata Stockholm 29:e augusti

08 OKT 2015 09:22
Lördagens 18 deltagare körde tre pass varav det första startade med spänstövningar som efter en kort paus följdes av kihon. Temat var slagkombinationer, förflyttningar och sparkar. Särskilt sparkar har flera utövare potential att förbättra ytterligare.
  • Skapad: 08 OKT 2015 09:22

Efter lunchpausen tränade vi mera kihon med bland annat höftvridningar för att sedan gå över på delar av kata. Utövarna fick själva plocka ut delar som de inte var nöjda med och fokusera på dessa.

2015-8-3 017

Sista passet var det dags för hela kator individuellt och med Stockholms framgångsrika katalag bestående av Lina, Joanna och Alexandra.

Deltagarna har många internationella tävlingar framför sig i höst och vi hoppas förstås på att de som representerar Stockholmsdistriktet på Budapest Open är extra formtoppade tills dess.2015-8-3 023

Tyvärr var det bara 9 av de 18 deltagarna som var nöjda med sin sommarträning. Detta behöver naturligtvis följas upp och dras lärdomar av inför nästa år. Kanske behöver några mera hjälp från sin klubb med planering och upplägg.

 

Landslagstränaren Karin Hägglund hälsade på under eftermiddagen och tittade på träningen.

 

/Conny Helgesson Ferm

Distriktstränare Kata Stockholm

Skribent: Michael Bornholm
E-post: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping