Hoppa till sidans innehåll

5 medaljer till Stockholms Kata-trupp på Gothenburg Open 25:e maj!

29 MAJ 2019 09:05
Från vår kata-trupp var följande fem utövare uttagna till tävlingen och det efterföljande lägret med landslaget i kata: Ellinea, Ellinor, Jimi, Alexander och Elias.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2019 09:05

Grattis till medaljerna: Elias - Silver, Herrar Senior. Ellinea - Silver, Damer Yngre Junior. Alexander - Brons, Herrar Senior OCH Herrar Junior. Samt Isak från Stockholmsgruppen som tog Silver i Herrar Junior men denna gång var uttagen från kumiten. Härlig medaljskörd hem till Stockholm!

Gothenburg Open hade 641 starter och många utländska deltagare. Ett starkt startfält och en oerhört kompetent arrangör gör detta till en tävling vi gärna återvänder till. På söndagen tränade gruppen med landslaget och uttagna medlemmar från övriga distrikt under överinseende av förbundskapten Lennart Larsson.

Stockholms Katatrupp är ett starkt team som tar hand om varandra, sporrar varandra och har roligt. Detta och hemmaklubbarnas kompetenta tränare har hittills resulterat i fyra uttagningar till landslagets Utmanartrupp: Ellinor, Alexander, Ellinea och Elias. Vi gratulerar utövarna och deras tränare!

Utövarna representerade sina klubbar på tävlingen och åkte med ekonomiskt stöd från Stockholmsdistriktet. Jag var med som domare på tävlingen och instruktör på söndagens läger.

Härlig karate-helg!
Emma Helgesson
Distriktstränare  Kata Stockholm

Skribent: Emma Helgesson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping