Hoppa till sidans innehåll

Mycket uppskattad avslutning för distriktets kata trupp!

11 DEC 2017 13:23
Lördagen den 9:e december gästade Pasi Hirvonen, landslagstränare för finska kata landslaget distriktets kata trupps avslutningsträning.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2018 17:31

Pasi Hirvonen är en mycket meriterad karate utövare, han är niofaldig finsk och femfaldig nordisk mästare i kata och har flertalet topp tre placeringar på Premier League tävlingar. Han har även placerat sig som femma på EM två gånger.

Pasi visade upp en enastående teknik, kraft och balans och en entusiasm för de tränande vilket fick mig att bli alldeles euforisk och varm inombords. När man ser någon som Pasi utöva karate när den är som bäst vill man bara slänga på sig dräkten och träna mer och mer och ännu mer.

Det är lika glädjande att se den energi och det engagemang som distriktstränaren Karin Hägglund visar upp, de tips och stöd hon ger och framför allt den värme och glädje hon utstrålar när hon förklarar att man kan bara utvecklas om man vågar göra fel. Att vi som Karin själv säger, vi lär oss genom att våga möta våra känslor och på så sätt vända motgång till framgång.

                      

              

 

 

 

Bilder tagna och publicerade med tillstånd av Christer Hagman

 

Michael Bornholm
Webb Administratör
Stockholms Karateförbund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Skribent: Michael Bornholm
E-post: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping