Hoppa till sidans innehåll

Välkommen tillbaka Kaiten!

11 FEB 2022 17:36
Vi välkomnar tillbaka Kaiten för ytterligare en period som Förbundssponsor.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2022 17:36

Inför den nya dimensioneringsperioden avseende sponsorer för Svenska Karateförbundet, har styrelsen nu öppnat upp för flera företag och varumärken att bli sponsorer, s.k. Preferred Partner. Konceptet är utformat för att ge fler företag chansen att exponera sig i karate-sammanhang men främst för att ge våra atleter möjlighet till ett bredare utbud och egna personliga avtal som kan gynna deras satsningar.

Först ut att ansluta till den nya modellen, är tidigare förbundssponsor Kaiten, som har stöttat svensk Karate sedan 2017.

”Vi är mycket glada över att få fortsätta att arbeta med Kaiten, som även de ser nyttan med en öppnare sponsringsmodell och förstår, genom sin egen gedigna affärs- och karate-bakgrund, att en viss sund konkurrens kan hjälpa oss att skapa elitutveckling i en idrott som historiskt tyvärr haft svårt med exponering och sponsring. Därav anledningen till att vi vill prova något nytt. Det känns bra att ha en samarbetspartner som genuint vill väl för Karate-Sverige och Kaiten är varmt välkomna tillbaka även denna period.” kommenterar förbundsordförande Urban Andersson.

Avtalet för en Preferred Partner, innebär att denna, i gengäld mot bl.a. ett ekonomiskt bidrag samt sponsrad utrustning, får ökad möjlighet att samarbeta närmare med atleterna, får tillgång till exponering via landslaget, på SM och andra förbundsaktiviteter samt presenteras via förbundets olika kanaler. 

Företag intresserade av att bli Preferred Partner kan kontakta GS Sarah Wennerström Cedercrona, This is a mailto link.

På bild: Förbundsordförande Urban Andersson t.v. och Peter Stenfors, Kaiten, t.h.

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link