Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Tekniska kommittén!

24 JUN 2015 15:30
För att svara upp mot växande tävlingsverksamhet startar nu en ny kommitté sitt arbete. Den tidigare Tävlingskommittén försvinner och ersätts istället av Tekniska kommittén, vilken får ett bredare och mer centralt uppdrag inom organisationen.
  • Skapad: 24 JUN 2015 15:30

Ordförande blir Fredrik Ålander, som har bred erfarenhet från tävlingsmiljö och som tidigare även varit ledamot i Domarkommittén, två mycket viktiga faktorer i valet av ledning. Det huvudsakliga uppdraget är reglering, tillsyn och utveckling av tävlingsrelaterade ärenden och att vidare arbeta visionärt för att förbättra klimatet för tävlande och tävlingsarrangörer.

”Med rekordmånga tävlingar under året som gått så ser vi ett behov av mer tillsyn för att skapa bästa möjliga miljö för att utveckla detta segment av Karaten. Främst barnkategorierna växer snabbt. Därmed känner vi att det är viktigt att nu lägga extra fokus på att ta hand om våra utövare och arrangörer så att mesta möjliga potential kan frigöras hos båda”,
säger GS Sarah Wennerström. ”Vi är övertygade om att Fredrik och hans team kommer bli ett nyttigt och bra tillskott till detta och önskar dem lycka till.”

Övriga ledamöter i TK är Emma Helgesson och Andreas Fritsch.

Läs TK´s direktiv >>


Kontakt: This is a mailto link

 

fredrik_alander emma_helgesson andreas_fritsch

Fredrik Ålander
Ordförande 

 

Emma Helgesson
Ledamot 

 

Andreas Fritsch
Ledamot 

 

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link