Hoppa till sidans innehåll

UPPROP - Karatens framtid behöver dig!

08 APR 2014 16:43
Karate-Sverige växer. Och därmed intresset att anordna tävlingar, vilket är riktigt kul och positivt! Dock blir också förfrågan på domare större. För att stötta den snabba utvecklingen och kunna bereda möjlighet för arrangörer och de som vill tävla satsar nu förbundet och domarkommittén på att inom kort utbilda fler domare. Detta är ett upprop till er som kan tänkas vara intresserade och vi hoppas att så många som möjligt hör av sig snarast.
  • Skapad: 08 APR 2014 16:43

Särskilt i fokus ligger C-licensen, som är ett bra alternativ för dig som är yngre eller som vill få en mjukstart på domarkarriären. Är du ännu aktivt tävlande har du med denna licens också möjlighet att döma och sen tävla själv på en och samma tävling. Med C-licens dömer man endast barnklasser, men då denna kategori växer mest är det en välbehövlig insats.

Vi erbjuder också dig som redan har en domarlicens men av olika orsaker inte dömt så frekvent på sistone, eller som bara vill uppdatera dina kunskaper, att delta kostnadsfritt på kurser för att komma igång igen.

Närmsta möjlighet till utbildning är i Göteborg 10-11 maj. Läs mer här!

Vid frågor och funderingar, kontakta domarkommittén: This is a mailto link

 


Skribent: Sarah Wennerström

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link