Hoppa till sidans innehåll

Svenska Idrottsledarpriset

21 OKT 2010 23:08
För sjunde året delar Coachen och Svenska Spel ut Det Svenska Idrottsledarpriset till ledare inom breddidrotten. Syftet är att uppmärksamma alla de duktiga ledare som jobbar ideellt med idrotten. Nu vore det väldigt roligt om vi fick lite fler ledare från Karaten att välja på!

  • Skapad: 21 OKT 2010 23:08

För sjunde året i år delar Coachen och Svenska Spel ut Det Svenska Idrottsledarpriset. Nu är det dags för dig att föreslå ledare som du tycker förtjänar att uppmärksammas.
Vinnarna bjuds till Stockholm där de får ta emot priset i samband med landskampen Sverige-Finland den 5/6 2011.

Årets kategorier är:

 • Årets Manliga Tränare
 • Årets Kvinnliga Tränare
 • Årets Domare
 • Årets Unga Eldsjäl.

Årets Manliga och Kvinnliga tränare är en man eller kvinna som är - eller varit tränare för ett eller flera lag och är ett föredöme både som ledare och människa. Det viktigaste är inte de sportsliga resultat man uppnått. Istället premierar vi personer som har ett stort hjärta och engagemang för andra sin närhet med en förmåga att "se" sina aktiva.

Priset till Årets Domare vill vi ge till en domare som är duktig i sin roll, har ett gott humör, en god pedagogisk förmåga och en vilja att utvecklas. Visst finns det domare i din närhet som behöver mer uppskattning för sina insatser!
Årets Unga Eldsjäl(upp till 30 år) är en ny kategori. En eldsjäl är i våra ögon en person som lägger ner ett stort engagemang för sin klubb. En ung kille eller tjej som är drivande, kreativ, arbetsam och har en positiv inställning. Eldsjälen kan även vara tränare - men behöver inte vara det. Ta chansen att lyfta upp någon ung duktig person i er förening som du tycker är värd detta pris!

Här föreslår du dina kandidater

Här kan du läsa intervjuer med tidigare års vinnare.

Ann Bäckman
Ola Blomkvist
Coachen

Skribent: Bengt Zachrisson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link