Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten………..va vi är bra

08 JUN 2012 14:51
För sjunde gången har förbundets Riksidrottsgymnasium fyrat av nya studenter. Dessa har studerat och tränat på elitnivå under tre konsekutiva år. Årets studenter är Sabina Lääveri, Filip Knutsson, Elisha Turner, Gabriel Ingemansson och Emilio Andorsen.
  • Skapad: 08 JUN 2012 14:51

Förbundet representerades av vice ordförande Jadranka Plese, Monica Ernekrans och Marie Constantinou. Utöver blommor och gratulationer överlämnade styrelsens representanter en broschyr med information om möjligheterna till fortsatt personlig utveckling inom Karateförbundets verksamhet.

 

Studenterna strålade av glädje och lycka, men där fanns också lite vemod att efter dessa år lämna skolan och RIGlärarna Lotta Berger och Ohmar Ahmedin. Som en student uttryckte det,- Detta var det bästa beslutet jag tog, att börja på RIG.

 Alla de andra stämde in med att dessa år varit de bästa i deras liv. ”Åren har varit helt otroliga”. Vi har varit som en stor familj, och det känns sorgligt att lämna alla. Ett stort tack vill vi ge till Omar och Lotta, som har betytt så mycket under våra RIG år.

avslutning 007 copy

avslutning 010

avslutning 014

 

Efter avslutning i aulan och lunchen väntade kortegen som tog studenterna runt staden och festande som med stor sannolikhet lär fortsätta på kvällen och möjligen natten lång.

 

Svenska Karateförbundet gratulera dessa fem duktiga och målmedvetna studenter och önskar de lycka till i framtiden!

 

Skribent: Jadranka Plese

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link