Hoppa till sidans innehåll

Sommarhälsning från ordföranden

17 JUN 2015 17:17
Det våras för Karate! I sken av senaste framgången, Hana Antunovic fantastiska placering vid ES i Baku, kan man inte annat än reflektera över vilken fin vår vi haft inom Karate-Sverige.
  • Skapad: 17 JUN 2015 17:17

Tre medaljer i EM-sammanhang, varav ett guld, representation i olympiska sammanhang för första gången, flera fina placeringar på andra internationella tävlingar - inte minst under NM på Island. Vi hade en mycket lyckad SM-helg i Göteborg, där premiären för Distrikts-SM också ledde till att Stockholms Kata-tjejer tog brons på Region-EM i Paris. Distrikten har verkligen visat framfötterna med mycket aktivitet, där bl.a Mellersta slog rekord i deltagarantal på Distriktsmästerskapen. Listan är lång!

På förbundets årsmöte fick vi förmånen att dela ut våra två nyinstiftade utmärkelser – Årets Ungdom och Årets Raket, som en extra hyllning till framtidens karatekas och allt jobb föreningarna lägger ner. Vi får hela tiden glada nyheter om att ledare och utövare tilldelas stipendier och uppskattning för bra insatser också från andra håll.

Söktrycket på Karategymnasiet var i år större än någonsin, med den tråkiga effekten att inte alla får plats, men med glädjen att vi i höst välkomnar en ny kull hungriga karate-studenter.

Flera nya föreningar har startats under våren och allt tyder på att vi växer i takt med grönskan. För att nämna några saker. Ja, sammantaget måste man som ordförande vara stolt! Och i höst tar vi nya tag tillsammans – uppåt och framåt. Med dessa ord vill jag ge alla Karatekas en välförtjänt klapp på axeln och önska er en riktigt trevlig sommar!

Hälsningar Urban

Skribent: Urban Andersson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link