Hoppa till sidans innehåll

Riktat elitstöd till landslagets Mia Karlsson och Gulsah Akdag!

24 JAN 2012 22:40
Landslagsledningen tilldelade Mia Karlsson i kata 10 000kr och Gulsah Akdag i kumite 40 000kr vid landslagets uttagningsläger i Malmö den 21-22 januari.
  • Skapad: 24 JAN 2012 22:40

Mia Karlsson får detta som ett bidrag till de kostnader hon har för uppehälle och resor till sin tränare och Gulsah för att kunna delta på fler internationella tävlingar och därigenom förbereda sig ytterligare inför senior VM i Paris i november.

- Mia gör sin sista stora tävling i kata som junior nu på EM i Azerbaijan, senare i sommar kliver Mia in i U21- och seniorklass och jag ser gärna att detta blir ett bidrag till alla hennes träningsresor. Mia har långt till sin klubbtränare Jonny Karlsson i Degerfors och detta bidrag kan säkert bidra till ytterligare träningstillfällen inför de utmaningar som väntar Mia i seniorklassen i höst, säger Azem Barakovic.

-Gulsah Akdag var mycket nära att stå högst upp på prispallen på EM i Schweiz 2011 och med detta bidrag kommer Gulsah att kunna satsa ännu mer till senior VM i Paris i november, i samverkan med sin klubbtränare Reza Mohseni i Stockholm, berättar Miroslav Femic.

-Vi söker självklart hela tiden olika former av bidrag till våra duktiga landslagsutövare, men samtidigt kan det vara värt att nämna att detta är det största riktade stöd vi fått från Riksidrottsförbundet så här långt och det är vi mycket glada för, berättar General Manager Birgitta Lindblom.

Skribent: Bengt Zachrisson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link