Hoppa till sidans innehåll

Lyckad distriktsledarkonferens i förbundets regi

16 NOV 2010 21:40
Dagskonferensen som ägde rum ombord på Viking Lines Isabella närvarades av samtliga distriktsordföranden samt en till ledamot från vardera SDF:s styrelse. Förbundsstyrelsen samt kansliet var också representerade, totalt deltog 19 personer.
  • Skapad: 16 NOV 2010 21:40

Under ledningen av förbundsordförande, Urban Andersson, diskuterades en mängd ämnen som lede till en överenskommelse för framtida samarbete och verksamhetsinriktning.

Bland dessa ämnen fanns ekonomi, tävling & tävlingsträning, domare, utbildning, PR och marknadsföring, verksamhetsberättelsen och distriktssamordnare. Målsättningen för konferensen var att vi tillsammans skall lägga en gemensam grund för distrikten där verksamheten ser lika ut i alla distrikt.

Följande överenskommelse gjordes:

  • Det skall finnas SDF coacher i kata och kumite i varje distrikt.
  • SDF skall ha en domaransvarig och/eller domarkommitté.
  • SDF skall utse en utbildningsansvarig och tar kontakt med utbildningskommittén för planering av framtida utbildningar i distriktet.
  • SDF skall inkomma med material till verksamhetsberättelsen enligt föreslagen tidsangivelsen.
  • SDF skall utse en PR & marknadsansvarige.
  • SDF skall anordna DM.

Informationsutbytet mellan distrikten var omfattande och det är mycket glädjande för förbundet att vi har kompetenta och motiverade distriktsledare.
Det är förbundsstyrelsens målsättning att göra en liknande konferens med våra kommittéer. Förhoppningsvis kan denna ske i februari/mars 2011.

 

Skribent: Bengt Zachrisson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link