Hoppa till sidans innehåll

Kumitelandslaget testade formen på läger i Stockholm

29 AUG 2010 23:38
Förbundskaptenerna Miro Femic och Sasha Petrovic kallade hela kumitelandslaget till träning i två dagar den 28 till 29 augusti i Stockholm, då det är mycket viktigt att vi följer upp formen inför Senior VM i karate i Serbien om två månader.Bild: Killarna i landslaget visade musklerna för fotografen medan tjejerna duschade och bytte om.
  • Skapad: 29 AUG 2010 23:38

Teknikträning varvades med uppföljning av den träning utövarna genomför på egen hand under sommaren. Även personlig feedback gavs till samtliga deltagare i landslaget, både positiv och negativ. – Vi satte även av tid för att ge feedback till dem som inte platsade i årets VM trupp och betonade vilken utveckling och även förändringar vi vill se ur flera perspektiv inför nästa år, berättade Miro.
 
- Sammantaget är vi mycket nöjda med deltagarnas förberedelser så här långt och vi vill även ge Sadik Sadik ett extra plus i kanten, då han visar en mycket bra formkurva, säger Miro och Sasha. Nästa landslagsläger ägnas helt åt VM truppen, då det äger rum på Bosön i mitten av oktober, två veckor före VM. Då ska RF´s experter göra ytterligare några tester för att på ett mer vetenskapligt sätt följa upp hur deltagarna tränat sedan i juni.

Skribent: Bengt Zachrisson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link