Hoppa till sidans innehåll

Karatesporten i uppmärksammad film av Riksidrottsförbundet (RF)

20 OKT 2010 07:22
Att karatesporten nu är en medlem i ”RF familjen” börjar märkas allt mer för landslaget. Det var inte bara en mycket intensiv helg med tester den 15-17 oktober på Bosön utan det kom även ett filmteam till lägret för att göra en kortare film om vår idrott.
  • Skapad: 20 OKT 2010 07:22

Det var Karin Hägglund i kata och Sadik Sadik i kumite som både blev intervjuade och fick demonstrerade sina respektive tävlingsgrenar. Det ställdes frågor om allt från varför man började med idrotten till vilka idoler man hade.

– Karin och Sadik gjorde ett utmärkt jobb och nu närmast kommer RF´s styrelse och även vår nya sponsor Svenska Spel att se filmen, berättar Birgitta Lindblom General manager för landslaget och fortsätter, - Svenska Spel har sponsrat två viktiga läger här på Bosön för både kata- och kumitelandslaget under sommaren, vilket har inneburit att vi har kunnat göra avancerade fys tester och träna under riktigt bra förhållanden inför VM i Serbien.

Sadik intervju

- Det blev ett par omtagningar innan allt satt perfekt, men det var verkligen roligt att få medverka i filmen och göra reklam för vår idrott, konstaterade Karin och Sadik.

Skribent: Bengt Zachrisson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link