Hoppa till sidans innehåll

Jasem Vishkaei gör comeback!

02 FEB 2015 15:49
Jasem Vishkaei, ursprungligen från Iran, är en välmeriterad fighter med bl.a flera VM-medaljer. Sedan början på 2014 har vi haft turen att nyttja hans kunskaper som tränare för landslaget, nu vill han själv ge sig in i hetluften igen – för Sverige.
  • Skapad: 02 FEB 2015 15:49

Under hans tid som tränare i landslaget har suget efter att mäta sig själv under tävling återuppstått och Jasem kommer nu göra sitt försök till comeback på Premier League-tävlingen Dutch Open, 14-15 februari i Almere, Holland.

”Jasem är en begåvning av sällan skådat slag. Om han vill använda den för att hjälpa Sverige nå framgångar kommer vi stötta honom helhjärtat i den satsningen, säger Michael Bergman, förbundsstyrelsens representant i landslagsfrågor. Om det faller väl ut hoppas vi naturligtvis att det kan generera fler internationella medaljer för Sveriges räkning i framtiden.”

Ramon Malavé, landslagskoordinator och Technical Director fortsätter: ”Jasem kommer inte konkurrera med landslaget på något sätt, utan vill pröva sin förmåga på Dutch Open för sin egen skull. Självklart ska det bli spännande att se vad han kan åstadkomma. Han är en inspiration och förebild för många och det blir kul att se honom gå upp och fightas igen.”

Vi önskar Jasem lycka till! 

Skribent: Sarah Wennerström

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link