Hoppa till sidans innehåll

Hög kreativitet på konferenskryssning

24 NOV 2013 18:13
23-24 nov gick förbundets klubbledarkonferens av stapeln på böljan den blå. 36 deltagare från klubbar runtom i landet samlades på Cinderella och slog sina kloka huvuden i hop för Karatens bästa.
  • Skapad: 24 NOV 2013 18:13

Samlingen inleddes med att ordförande Urban Andersson och kassör Michael Bergman anförde statistik som konstaterar den positiva och glädjande Karate-trenden. Både ökande medlemsantal hos våra föreningar såväl som det förtroende RF visar för verksamheten i form av höjningar i ekonomiskt stöd. Det gavs också en presentation av RIG, Karategymnasiet, samt av den nya Generalsekreteraren Sarah Wennerström.


Lördagskvällen fokuserade sen på grupparbete och presentationer. Uppgiften för klubbledarna var att komma med ett antal förslag på hur förbundet och dess medlemmar tillsammans kan arbeta för att främja och utveckla karate. En av de största intressepunkterna som presenterades var hur vi kan mobilisera oss kring PR och marknadsföring för att bättre nå ut med vår idrott- en viktig fråga som SKF's ledning ser mycket positivt på att den togs upp.
 

 Konferens_2

Söndagen öppnades med en tyst minut för den nyligen bortgångne pionjären Björn Grünstein. Den respektfulla stunden följdes av utbildningskommitténs företrädare Bo-Teddy Olsson, som berättade om hur utbildningsplanen i förbundet ser ut och hur vi kan skapa bättre förutsättningar i föreningarna genom utbildning.

 

Konferens_3

Även här arbetades det gruppvis fram input till hur en Karate-specifik kurs kan se ut. Konferensen avslutades med en matnyttig genomgång från Jadranka Plese om LOK-stöd och Idrottslyftet och hur man söker mesta möjliga pengar från rätt instans.

Förutom seriösa och givande diskussioner hann vi också med trevligt samkväm och många glada skratt. Stort tack till alla inblandade!

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link