Hoppa till sidans innehåll

Framåtanda på Distriktskonferensen

08 SEP 2014 09:30
I helgen arrangerade förbundet en distriktskonferens. Vid Rönneberga kursgård på natursköna Lidingö har man bollat idéer om hur distrikt och förbund kan samverka för att tillsammans driva svensk karate framåt.
  • Skapad: 08 SEP 2014 09:30

Exempel på frågor var bl.a utbildning, hur man i samarbete med landslag kan hjälpa fram de duktigaste utövarna på väg mot elit samt utveckling av domarbeståndet. Förutom representanter från distrikten var utbildnings-, landslags- och domarkommittén inbjudna som bollplank.

Lördagen bjöd på föreläsning av RF:s Thomas Karlsson samt gemensamma diskussioner. Ordförande Urban Andersson och generalsekreterare Sarah Wennerström redovisade också den positiva trenden som råder, med återigen ökat SF-stöd inför 2015 samt det goda utfallet från marknadsföringen som gjorts under året. På söndagen jobbade man i mindre grupper för att konkretisera sina ämnen. Deltagarna hann också med att njuta av de fina omgivningarna, solen och trevligt umgänge.

Förbundsstyrelsen är mycket nöjda med helgen och tackar er som kom! Samtliga distrikt utom Skåne och Sydöstra var representerade.

 

Konferens_9

 

Konferens_7

 

KOnferens_5


Bild3

Bild6

KOnferens_4

 


Skribent: Sarah Wennerström Foto: Bo-Teddy Olsson/ Sarah Wennerström

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link