Hoppa till sidans innehåll

Finnish Open i Tammerfors

02 SEP 2013 12:22
Den 31/8 gick stapeln av säsongens första tävling för vårt svenska landslag på Finnish Open i Tammerfors.
  • Skapad: 02 SEP 2013 12:22

Nationer som Indonesien, Luxemburg, Estland och Ryssland fanns även på plats för att slåss om medaljerna. Vi ställde upp i många klasser, både individuellt, U21 och lag. Bäst gick det för Gülsah Akdag som kammande hem guldet i den öppna damklassen där hon fick möta Helena Kuustio som kom på fjärdeplats på EM i Budapest i +68 kg. Damlaget kom även till final men fick se sig besegrade av finskorna i en tuff konkurrens. Gülsah tog även hem ett silver i -55 kg, Hana Antunovic ett brons i +68 kg och Sabina Lääveri som tog en silvermedalj i U21 -60 kg.

 Gulsah Akdag

 

På plats var även Mohamed Bedri som tog ett silver i +84 kg.

Våra juniorer tog även hem ett flertal medaljer. På plats var bland annat Ludvig Ingemansson som tog hem ett guld på sin första juniortävling i klassen -76 kg och John Larsson som även han tog hem ett guld i juniorkata.

Vi kammade även hem tre silver och fyra brons.

Ludwig William

Dagen efter hade våra seniorer och juniorer ett gemensamt läger med finska och indonesiska landslaget. Vi tränade olika situationsmoment och bytte erfarenheter som blev en väldigt givande start på denna säsong. Kommande helger står Istanbul Open, German Open, Budapest Open och Banzai Cup på schemat för många av utövarna.

gruppbuld träning med finska laget

Skribent: Joakim Engman
E-post: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link