Hoppa till sidans innehåll

Azem Barakovic går vidare

05 MAJ 2014 09:38
Azem Barakovic har lämnat besked att han pga av personliga skäl lämnar sin post som förbundskapten i Kata till förfogande.
  • Skapad: 05 MAJ 2014 09:38

Azem har under lång tid haft förbundets förtroende, först som assisterande tränare i två omgångar och slutligen som förbundskapten i egen regi. Han har varit mycket engagerad i sin roll och styrelsen riktar ett stort och varmt tack för all den tid han har lagt ned under dessa år.

”Azem har lagt ned mycket arbete i förbundet som vi är otroligt tacksamma för, säger ordförande Urban Andersson, efter en tids funderande har han nu bestämt sig för att vika sin tid åt annat och han är mer än väl förtjänt av en paus. Vi önskar Azem lycka till med det han väljer att göra framöver och ser med tillförsikt på de möjligheter vi står inför med Kata-truppen.”

Under processen att fylla den nu vakanta positionen i Kata-ledningen kommer landslagets elitläger besökas av gästtränare och vi har nöjet att välkomna bl.a Paul Kee och Conny Helgesson-Ferm. Den ordinarie administrationen, vilket inkluderar såväl Kata som Kumite, sköts som vanligt av landslagets koordinator Ramon Malavé.

Skribent: Sarah Wennerström

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link