Hoppa till sidans innehåll

Valberedningens förslag till Förbundsstyrelsen 2019

04 MAR 2019 13:33
9 mars äger Förbundsstämman rum. Här presenterar valberedningen förslag på nya ledamöter till förbundsstyrelsen.
  • Uppdaterad: 04 MAR 2019 13:33

Valberedningen har inför årets val tolkat förbundets behov av en stabil organisation med bred bas av olika kunskaper. SKF är ett förbund i tillväxt med ökande ansvar kring statliga medel och åtaganden inom den svenska idrottsrörelsen. Arbete pågår bl.a. inom en rad utvecklingsområden såväl som organisationsarbete inför EM 2021 som kommer att arrangeras i Sverige. Valberedningen föreslår att följande två kandidater väljs in i FS där båda bedöms kunna tillföra en bredd och goda erfarenheter.

 

Joanna Stassos Wolf

Joanna är utbildad som hälsopedagog och personlig tränare på Idrottshögskolan i Stockholm. Hon har också många års erfarenhet av arbete inom andra ideella organisationer, som t.ex. på Stockholms Stadsmission, genom hälsoprojekt för ungdomar och har även arbetat som projektledare på Svenska Postkodstiftelsen med idrottsprojekt för social påverkan. Idag arbetar hon som projektledare med utveckling, vision och strategi på Stockholms Handbollsförbund.
Hon var medlem i landslaget mellan 1999 - 2011, har lång tävlingserfarenhet och har tävlat för Sverige på mästerskapsnivå, samt är en erfaren föreningsmänniska och instruktör.
Joanna beskriver sig själv som en coachande teammänniska, fokuserad och positiv med en stark drivkraft att vilja vägleda, motivera och som tror på människors förmåga att utvecklas. Valberedningens uppfattning är att Joanna kan med sin erfarenhet från övriga arbetslivet bidra med bl.a. insikt och nyttig input i utvecklingsfrågor samtidigt som hon är förankrad i föreningsverksamhet och modern tävlingskarate.
Urban Johansson

Urban Johansson arbetar idag som VD på Länsförsäkringar. Han har en bred erfarenhet från utvecklingsfrågor och olika områden inom näringslivet, såsom förändringsarbete och marknadsfrågor. Urban har även engagemang inom ideella projekt, där han bl.a. är initiativtagare till projekt inom Barncancerfonden. Med rötter inom Kyokushin karate och därefter som föreningsbildare och organisatör av SM-arrangemang, har han god insikt i karatens olika delar och organisation. Det är valberedningens uppfattning att Urban kan tillföra professionella insikter i att driva en växande organisation i förändring med god insyn och förståelse för karatens uppbyggnad.

 

/ Valberedningen

Lennart Larsson
Lotta Högström
Torbjörn Jönsson

Här finner du fullständiga handlingar inför stämman >>

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link