Hoppa till sidans innehåll

Utbildning: Aktivitetsledare för Para-karate

24 OKT 2018 13:31
Nu erbjuder vi en helt kostnadsfri utbildning inom vår satsning på Para-karate.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2018 13:31

Svenska Karateförbundet strävar efter att vara en jämlik, hållbar och inkluderande organisation. Para-karate, dvs. karate för utövare med funktionsnedsättningar, är ett växande segment då karate på många sätt visat sig ha en positiv inverkan både fysiskt och psykiskt och bidrar till att stärka livskvalitén hos denna målgrupp.

Många föreningar idag säger sig vilja kunna ta emot para-utövare men grundkunskaperna saknas. Vi erbjuder därför en introduktionsutbildning; Aktivitetsledare för Para-karate. Då vi gör en särskild satsning på att starta upp Parakarate-verksamhet så subventionerar förbundet deltagandet. Kursen är avgiftsfri, boende på Bosön ingår om så önskas och reseersättning utgår för tillresande deltagare.

Utbildningen  ingår i förbundets utbildningsstege, d.v.s den är certifierande i stegen för instruktörslicens. Du kan också välja utbildningen som fristående kurs.(Se https://www.swekarate.se/Utbildning/Utbildningsstege/)

Nästa tillfälle: 15:e december

Plats: Bosöns Elitidrottscentrum, Lidingö

Anmälan senast lördagen den 17 november med namn och föreningstillhörighet. 

Kursen är öppen för samtliga instruktörer inom en förening ansluten till SKF vilken uppfyllt sina åtaganden avseende medlemsrapportering och avgifter.
Anmälan och ev. frågor skickas This is a mailto link.

För mer info och program >>

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link