Hoppa till sidans innehåll

Tillsättning av SKF Utbildningskommitté

20 SEP 2018 10:29
Vill du samla på dig nyttiga erfarenheter och bidra till utvecklingen av svensk karate?
  • Skapad: 20 SEP 2018 10:29

Nu söker vi dig som är intresserad av ett av de allra viktigaste ämnesområdena inom vår idrott – utbildning. Utbildningssegmentet är mycket viktigt för att säkra kvalitet och utveckling inom förbundet och vi tar nu emot intresseanmälan för ledamöter till Utbildningskommittén som kommer nybildas inför 2019.

Svenska Karateförbundet är en ideell, demokratisk organisation, del av Riksidrottsförbundet och har ca 25 000 medlemmar. Förutom den centrala styrningen genom kansli och förbundsstyrelse, är organisationen uppbyggt av kommittéer. Varje kommitté utgör förbundets expertis i olika sakfrågor och har ett stort inflytande på hur verksamheten utformas.

Din roll i kommittén innebär att du får ett förtroendeuppdrag. Uppdragets bas är ideell, kostnadsersättning utgår dock alltid och arvode budgeteras inför särskilda insatser.

Arbetet är meritgrundande och Svenska Karateförbundet lämnar referenser till övriga arbetslivet.

Vi söker nu ordförande och två till fyra övriga ledamöter. Tillsättning kommer att ske löpande och målet är att kommittén kan omformas senast till 2019. Utbildningskommittén arbetar enligt direktiv beslutade av förbundsstyrelsen.

Här kan du läsa Utbildningskommittén direktiv >>

Vill du bli en del av vårt team? Skicka då ett mail till Generalsekreterare Sarah Wennerström på This is a mailto link. Berätta om dig själv och varför du tror att du skulle kunna bidra inom kommittén. Det går också självklart bra att höra av sig med frågor och funderingar.

Välkommen med din ansökan!

Skribent: Sarah Wennerström
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link