Hoppa till sidans innehåll

Tack Jadranka!

10 MAR 2019 12:06
Jadranka Plese har varit Vice Ordförande i förbundet sedan starten, i 10 år. Vid årets personval vid stämman valde hon att avsluta sin mandatperiod.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2019 12:06

- Jadranka har haft ett stort engagemang och bidragit i högsta grad till utvecklingen av förbundet, säger Urban Andersson, ordförande, inte minst genom det arbete hon gjort med Idrottslyftet i syfte att hjälpa våra föreningar. Vi riktar ett stort tack för den tid som varit och varma lyckönskningar med det hon nu väljer att företa sig samt i sin roll som föreningsledare i Umeå Shotokan där hon finns kvar.

Jadranka Plese har också varit styrelsens kontaktperson för Medicinska kommittén och Para-karatekommittén samt trätt in ordförandens roll när så behövts.

Under senaste styrelsemötet beslöt FS att i hennes frånvaro förläna Jadranka Högsta Förtjänsttecken för hennes förtjänstfulla insatser genom åren. Det kommer att delas ut vid lämpligt tillfälle, då Jadranka tyvärr inte närvarade stämman där dessa brukar tilldelas. Dock informerades stämman och tackade av Jadranka i hennes frånvaro.

-  Många undrar nu över vad som kommer ske med Idrottslyftet. Om RF väljer att fortsätta med Idrottslyftet för 2020 och framåt så kommer det att rulla på som vanligt och i första hand administreras av kansliet, informerar GS Sarah W Cedercrona. Information kommer gå ut till föreningarna i god tid inför nästa period.

Ny vice ordförande i förbundet blir Jane Schörling, tidigare ordinarie ledamot. Vi önskar Jane lycka till i nya uppdraget!


E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link