Hoppa till sidans innehåll

Svenska Karateförbundet söker Förbundskoordinator/Kanslist

15 MAR 2019 10:55
Svensk karate växer och vårt kansli är navet i verksamheten. Vår nuvarande förbundskoordinator går i pension och vi söker därför nu en flexibel person med hög servicekänsla som vill vara en viktig kugge i vår fortsatta utveckling.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2019 10:55

Svenska Karateförbundet är sedan 2010 ett Specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet. Vi har till uppgift att förvalta, administrera och utveckla Karate som folkhälsofrämjande idrott i Sverige. Vi har idag ca 320 föreningar och ca 22 000 utövare. Vårt kansli består av två anställda och ligger vid Globen i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Som Förbundskoordinator/kanslist kommer du i första hand bistå generalsekreteraren samt vara en servicefunktion för våra föreningar via telefon och mail, men du finns också till hands för förbundsstyrelsen samt distriktsförbund och kommittéer vid behov.

Inom ramen för dina uppgifter ligger exempelvis administration kring föreningars medlemskap och årsrapportering, handläggning av Idrottslyftet el. motsvarande, utfärdande av licenser, förberedande arbete för styrelsemöten, årsstämman och konferenser och hålla matrikel, databas och register uppdaterade. Du ansvarar även för kansliservice och leverantörskontakter. Du kommer efter behov ha kontakt med Riksidrottsförbundet och andra samarbetsorganisationer.

 

Din profil
Vi söker dig som är en god administratör med hög servicekänsla. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska samt ha god datavana och kunskaper i Office-paketet.

Du är ansvarstagande, trivs med att arbeta varierat och på egen hand, är initiativrik, flexibel samt har ett genomgående kvalitetstänkande. Du behöver inte ha erfarenhet från karate, men kännedom om idrottsrörelsen är en fördel. Vi arbetar också med plattformen IdrottOnline, för bland annat medlemshantering, och kunskap om detta är meriterande. Förbundets digitala kanaler sköts av kansliet, det är därför också ett plus om du har tidigare erfarenhet från webredigering. Vi utgår från att du har en relevant akademisk utbildning med inriktning mot administration samt ett antal års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Fakta om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till 100%. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Du kommer vara placerad på vårt kansli på Arenavägen 55, i anslutning till Globens galleria. Vi är ett litet och flexibelt kansli där du kommer arbeta tillsammans med generalsekreterare/kanslichef Sarah Wennerström Cedercrona. Tjänsten kan några gånger om året innebära visst helg- och kvällsarbete och eventuellt ett par resor. Möjlighet att arbeta hemifrån kan ges vid valda tillfällen efter ö.k. Kompletterande kurser kommer erbjudas enligt behov. Tillträde sker i augusti enligt överenskommelse. Du kommer få en introduktion genom att arbeta parallellt med nuvarande förbundskoordinator Elisabeth Nyman.

 

Kontakt för frågor
Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Sarah Wennerström Cedercrona, Generalsekreterare, Svenska Karateförbundet. Tel. 073-811 37 98 / 08-597 604 92

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 5/4. 

Skicka din ansökan via e-post till: This is a mailto link 

Besök gärna swekarate.se och www.facebook.com/KarateSweden för mer information om förbundet.

Välkommen till svensk karate!

Beskrivning som PDF >>

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link