Hoppa till sidans innehåll
Emilio Merayo

Omorganisation i förbundet

15 JUN 2017 13:44
Domarkommittén utökas och Medicinska kommittén förändras.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2018 15:25

Vi välkomnar Emilio Merayo som ny ledamot i förbundets Domarkommitté. Emilio har en gedigen erfarenhet som nationell och internationell domare och kommer utgöra ett välkommet tillskott till DK, vars arbetsbelastning löpande ökar i takt med att förbundet såväl som tävlingsaktiviteten i landet växer. 

DK består nu av ordförande Ove Viggedal och ledamöterna Per Åström, Peter Sahlberg och Emilio Merayo och nås på This is a mailto link.

Även Medicinska kommittén omorganiserar sig där Michael Pettersson blir ny ordförande.
Michael har lång erfarenhet av idrottsmedicin, är legitimerad naprapat och har sedan länge ett tätt personligt samarbete med landslaget och elitverksamheten. Michael som är tidigare ledamot, tar över ordförandeskapet efter Mehdi Nabahi, som väljer att pga av arbetsbelastning istället skifta till ledamotsplats efter en längre tid och god insats vid rodret. Vi tackar Mehdi för hans engagemang!

T.v. Michael Pettersson

Till gruppen återansluter också Christian Hultén som ledamot efter en tids frånvaro från verksamheten. Dessa tre utgör nu Medicinska kommittén och du når dem på: This is a mailto link.

Vi önskar samtliga lycka till med sina uppdrag!

Skribent: Sarah Wennerström
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link