Hoppa till sidans innehåll

Nytt avtal klart med samarbetspartner & förbundssponsor!

28 JAN 2017 19:15
Svenska Karateförbundet presenterar stolt sin nya samarbetspartner – KAITEN.
  • Skapad: 28 JAN 2017 19:15

SKF har slutit det bästa sponsoravtalet hittills! I fyra år framåt, t.om OS-året 2020, kommer Kaiten supporta och samarbeta med Svensk Karate. Avtalet innebär produktsponsring till bl.a. våra elitenheter Landslaget och Karategymnasiet, men också direkt ekonomiskt stöd till den totala förbundsverksamheten där även bredden ingår. Sammanlagda värdet på avtalet är ca 1 600 000 kr.

Till detta kommer stipendier till utövare vid medaljplats på EM,VM och OS. Även avgångselev vid RIG Karategymnasiet kommer att premieras varje år. Förutsättningarna för stipendierna kommer presenteras på vår hemsida swekarate.se.

Kaiten är ett välrenommerat och stort märke i Europa, med moderbolag i Tyskland och agenturer i bla Danmark, Norge och Sverige, Kaiten säljer sina egna dräkter, Tokaidoskydd och har ett brett urval av leverantörer för träningsutrustning och profilmaterial.

”Kaiten har presenterat ett synnerligen attraktivt innehåll i avtalet och det skall bli spännande att arbeta tillsammans under de kommande fyra åren.” säger Urban Andersson, förbundsordförande.

Kaiten, tidigare Kamikaze, bildades 1976 och har hela tiden haft tätt samarbete med Japan i utveckling av utrustning. De är också anslutna till FN's Global Compact program som arbetar aktivt för mänskliga rättigheter, miljö, arbetares rättigheter och antikorruption i de länder som Kaiten samarbetar med för produktion.

Välkommen Kaiten!

Kaiten´s webbshop >>

Skribent: Sarah Wennerström
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link