Hoppa till sidans innehåll

Hälsning från Förbundsordförande

24 FEB 2021 15:41
Vår och vaccin ligger i luften! En rubrik jag aldrig trodde jag skulle skriva. Pandemi-året 2020 ligger bakom oss, och fulla av tillförsikt klev vi in i 2021.
  • Skapad: 24 FEB 2021 15:41

Pärsen är dock fortfarande inte över har det visat sig och vi bör alla fortsätta ta ansvar och hjälpas åt att ta hand om varandra. En viktigt uppgift i det, för mig som ordförande och övriga förbundsstyrelsen, är att fortsätta värna om våra föreningar och demokratin inom förbundet.

I år håller vi vår första digitala Förbundsstämma, vårt årsmöte, av nöden tvunget på distans då vi tyvärr inte kan ses fysiskt. Stämman är annars ett av våra främsta tillfällen att få träffa våra föreningsledare och tacka för engagemanget personligen, något vi verkligen saknar. Vi, förbundsstyrelsen, har det senaste året, precis som de flesta andra, levt och arbetat i hög grad isolerat och på distans, haft våra möten via video och brottats med tekniken. ”Hör ni mig?” har troligen varit den vanligaste frågan på varje möte och en och annan katt har fått vara med i bild. Kanske känner ni igen er?

Situationen har försvårat vårt arbete men också varit lärorikt och stärkt sammanhållningen, där styrelsens gemensamma drivkraft och mål har blivit väldigt tydligt - att se till att svensk karate kommer ur den här krisen på bästa möjliga sätt. Därför är stämman i år viktigare än någonsin. Den är den förlängda armen på det arbete styrelsen bedrivit senaste året och kommer bedriva under 2021, bron mellan ett krisår och en ljusare framtid. Stämman är styrelsens möjlighet att få feedback på det arbete vi gjort och vägledning inför det som komma skall. Men framförallt är det viktigt för Er föreningar, att ni får tillfället att säga vad ni tycker och nyttja er demokratiska rättighet.

Fördelen med en digital stämma är att det är enklare att närvara. Därför hoppas vi att fler föreningar än tidigare kan och vill ta sig tid att vara en del av vår fantastiska demokratiska ordning. Kom och delta, visa att vi fortfarande är starka tillsammans. Vi vill gärna se er där – även om det så bara är på bild. Varmt välkomna!

Urban Andersson, förbundsordförande.
____________________________________________________________
Stämman äger rum 20/3, krav på föranmälan senast 6/3.
Handlingar och info om anmälan >>

 

 

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link