Hoppa till sidans innehåll

Gör skillnad - nu söker vi ledamöter!

18 MAR 2020 10:17
Vill du ha en viktig, utvecklande plats i svensk karate som gör skillnad på riktigt?
Nu söker vi ledamöter till vår Parakaratekommitté.
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 10:17

Kommittén arbetar med att utveckla karate för att inkludera utövare med fysiska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar i föreningsverksamheten. Visionen är Karate för Alla och målet är att fler ska hitta rörelseglädje och en meningsfull fritid. Under 2020-2021 gör förbundet en särskild satsning på Parakarate och vi söker nu dig som kan hjälpa oss förverkliga målen.

Vem söker vi?
Du brinner för att hjälpa andra, har en öppen inställning och gillar utmaningar. Du behöver inte kunna allt, huvudsaken är att du är intresserad av att hjälpa till, är lyhörd och öppen för att lära. Meriterande är om du har vana av hantera sociala medier och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du blir en ambassadör och representant för förbundet, del av en större helhet och kommer tillsammans med dina kollegor arbeta enligt direktiv från förbundsstyrelsen. Till sin hjälp har kommittén SKFs kansli och samverkan med andra kommittéer. 
Läs mer om Parakaratekommittén här.

Svenska Karateförbundet är en ideell organisation. Att vara ledamot i en kommitté betyder att du är ideellt förtroendevald. Det innebär alltså att du inte får lön. Kostnadsersättning utgår däremot alltid och arvode ges för särskilda insatser. Du får också värdefulla meriter till övriga arbetslivet och referenser ges från Svenska Karateförbundet.

Vill du bli en del av vår gemenskap?
Skicka då din intresseanmälan till SKFs generalsekreterare senast 31/3: This is a mailto link

Beskriv dig själv och vad du tror att du kan bidra med till verksamheten, glöm inte dina kontaktuppgifter.

Välkommen till oss!

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link