Hoppa till sidans innehåll

Förbundskonferensen 2018

25 SEP 2018 10:30
Årets förbundskonferens ägde rum 22-23 september på Långholmen i Stockholm under devisen ”Att bevara karatens goda anseende”. Den årliga konferensen är det enskilt viktigaste tillfället för verksamhetsutveckling inom Svenska Karateförbundet.
  • Uppdaterad: 25 SEP 2018 10:30

Konferensen samlar kärnan av förbundets förtroendevalda som arbetar i kommittéer och i distrikten - det är tack vare dem som vi kan ha en välmående verksamhet. Syftet är att arbeta kring samma frågor och tillsammans hitta den röda tråden i allt vi gör inom utvecklingen av svensk karate. 

Temat för året var ”Att bevara karatens goda anseende”. Många intressanta frågor diskuterades, som t.ex. vikten av att lyfta fram personer och profiler med inspirerande historier i media, hur vi stärker och behåller vår budoanda, disciplinära åtgärder vid dåligt uppförande, skadekontroll m.m.

Lördagen bestod av föreläsningar och diskussionspunkter. På söndagen deltog alla i en workshop för att skapa konkreta idéer och åtgärdsförslag utifrån de frågor som behandlats dagen innan. Resultatet tar förbundsledningen sedan med sig i sitt fortsatta arbete med verksamhetsplanering.

Förutom förbundsledningen så höll Budokommittén, Medicinska kommittén, Domarkommittén och Tekniska kommittén i olika delar av programmet.

Särskilda gästföreläsare var Anna Setzman, press- och kommunikationsansvarig på Riksidrottsförbundet, och Victor Bull med sin mycket fina föreläsning ”I huvudet på en idrottare”.

 Victor Bull föreläste om skallskador. Anna Setzman, RF, om hur man kan jobba med media, från förening och uppåt.

Tack alla som deltog för ert engagemang under två mycket inspirerande dagar!

(Närvarande men saknas på gruppbilden var också Leif Almö och Gulam Mughal från SDF Skåne, Peter Stenfors från Kaiten samt GS Sarah Wennerström.)

Skribent: Sarah Wennerström
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link