Hoppa till sidans innehåll

Förbundet öppnar för ny upphandling av förbundssponsor

19 DEC 2016 13:53
Förbundet startar om processen kring samarbetspartners och sponsorskap.
  • Skapad: 19 DEC 2016 13:53

Svenska Karateförbundet har under hösten legat i avtalsförhandlingar för ett nytt sponsoravtal. 

Från förbundets sida har vi denna gång fokuserat all vår kraft på att få till det bästa avtalet någonsin, avsett att gynna både våra elitutövare och förbundets breddverksamhet i stort.
Vi tillsammans är Svenska Karateförbundet och representerar den enskilt största kampsporten i Sverige. Ett förbund som kan visa på tydliga och snabba tillväxtsiffror samt att vi nu är en OS-idrott. Detta gör oss till den absolut starkaste kanalen för att nå ut till karateutövare i Sverige.

Den process som ägt rum under hösten innehöll flera mycket intressanta potentiella sponsorer och lovande samarbetspartners.

I slutfasen valde vi att fortsätta med en stark aktör på marknaden. Tyvärr nådde vi inte ända fram i vår samsyn gällande prioriterade områden och båda parter har därför valt att avsluta förhandlingen.

Nu avser vi därför att påbörja en ny upphandling i januari 2017. Vi bjuder därmed in intressenter till förhandling kring ett framtida sponsorsamarbete med Svenska Karateförbundet. Det värde vi innehar som förbund kommer att erbjudas en förbundssponsor för ett gott och utvecklande samarbete till nytta för båda parter.

Intressenter är välkomna att kontakta Generalsekreterare Sarah Wennerström
för mer information.

E-post: This is a mailto link

Tel: dir 08-597 604 92 / mob 0738-113798

 

 

Skribent: Sarah Wennerström
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link