Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jeff T

Förändringar i landslagsorganisationen

26 FEB 2017 07:58
Karin Hägglund lämnar sina uppdrag inom landslaget.
  • Skapad: 26 FEB 2017 07:58

Karin Hägglund väljer att lämna sina uppdrag som fystränare och assisterande förbundskapten för Kata inom landslaget pga av personliga anledningar. 

”Karin Hägglund har bidragit med goda insatser till vår landslagsorganisation. Dock måste man ha respekt för att vissa faser i livet gör att man väljer att lägga sin energi på annat håll. Vi stänger dock inga dörrar, Karin är en mycket kompetent person på många olika sätt och vi hoppas att hon stannar kvar inom svensk karate. På vilket sätt det blir får framtiden utvisa.” säger Urban Andersson, förbundsordförande.

Det är dock redan klart att Karin tillsvidare behåller sitt andra uppdrag som utbildare för förbundets Fystränarutbildning steg 1 & 2.

Förbundskapten Lennart Larsson har precis som tidigare kvar huvudansvaret för Katatruppen och platsen som assisterande förbundskapten lämnas för tillfället vakant. Fystränare är Chi Tsai. Efter SM görs nya uttagningar till landslaget, i samband med det kommer landslagsledningen återigen utvärdera ledarstrukturen och tillsätta ev. vakanta poster om det anses finnas behov.

Vi önskar Karin lycka till i fortsättningen!

 

Skribent: Sarah Wennerström
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link