Hoppa till sidans innehåll

Designtävling! Vem är vår maskot?

20 FEB 2020 12:20
Nu letar vi efter vår officiella maskot! Är det du som har den bästa idén? Tävla och vinn fina priser!
  • Skapad: 20 FEB 2020 12:20

EM i Karate 2021 går av stapeln i Göteborg, under Kristi Himmelfärds-helgen 12-16 maj nästa år. Svenska Karateförbundet har åtagit sig att arrangera detta unika jätte-evenemang för att sätta ljuset på karate i Sverige. Alla våra föreningar förtjänar den extra uppmärksamhet som mästerskapet kommer att föra med sig och vi ser verkligen fram emot att samla hela svenska karatefamiljen för att heja på vårt blå-gula landslag! Läs mer om EM 2021.

Nu vill vi också att ni hjälper oss att hitta vår maskot!
En kompis som kan bli förbundets följeslagare även efter EM. Därför utlyser vi en designtävling, öppen för alla! Tävlingen sker i samarbete med nordens största nöjespark Liseberg.

Vinnande bidrag kommer att exponeras tillsammans med sin skapare på förbundets hemsida. Kreatören får 10 fribiljetter till hela EM-helgen 2021 samt Lisebergskortet för två personer, med fri entré under hela 2021.

Vad vill vi ha?
En glad och vänlig figur med koppling till Karate och gärna också Sverige. Den ska andas rörelseglädje och tycka det är roligt att träna och tävla. Den ska vara allas kompis och kunna tillverkas, tryckas och se bra ut i både litet och stort format. Den får också gärna ha ett namn.

Villkor för tävlingen

Alla kan delta i tävlingen, så länge du är medlem i en av våra medlemsföreningar i Svenska Karateförbundet.

Du behöver inte vara professionell designer. Vi tar emot allt från teckningar till färdiga digitala filer i PSD/EPS/AI/-format.

Figuren ska ritas i färg och på en arbetsyta motsvarande minst A4-storlek. Tillsammans med ditt bidrag vill vi gärna ha en kort beskrivning av vem figuren är.

Rättigheterna för figuren tillfaller förbundet efter inskickat bidrag. Vinnaren överlåter rätten till förbundet att vid behov rita om och digitalisera bidraget till vektoriserat produktionsbart format.

Bidrag kan skickas digitalt till: This is a mailto link (uppge Maskot i ämnesraden) eller med post till: Svenska Karateförbundet Arenavägen 55, 121 77 Johanneshov.

Glöm inte heller att lämna dina kontaktuppgifter, tillsammans med din ålder och vilken klubb du tillhör.

Vi vill ha ditt bidrag senast 31 maj 2020. Lycka till!

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link