Hoppa till sidans innehåll

Vi söker Förbundskoordinator/Kanslist

13 JAN 2016 11:17
Svensk karate växer och vårt kansli är navet i verksamheten. Vi söker nu en flexibel person med hög servicekänsla som vill vara en viktig kugge i vår fortsatta utveckling. Svenska Karateförbundet är sedan 2010 ett Specialidrottsförbund inom Riksidrottsförbundet. Vi har till uppgift att förvalta, administrera och utveckla Karate som idrott i Sverige. Vi har idag ca 315 föreningar och ca 18 500 utövare.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:51

Dina arbetsuppgifter

Som Förbundskoordinator/kanslist kommer du första hand bistå generalsekreteraren samt vara en servicefunktion för våra föreningar via telefon och mail, men du finns också till hands för förbundsstyrelsen samt distriktsförbund och kommittéer. Inom ramen för dina uppgifter ligger t.ex. förberedande arbete för årsstämman och konferenser, utfärdande av tävlingslicenser, hantering av föreningars årsrapportering och övrig administration kring medlemskap, hålla matrikel, databas och register uppdaterade, handläggning av Idrottslyftet samt vara en resurs för landslaget i deras reseplanering och kontakt med sponsorer.

Du ansvarar även för kansliservice och leverantörkontakter. Du kommer också efter behov ha kontakt med Riksidrottsförbundet och andra samarbetsorganisationer.

 

Din profil
Vi söker dig som är en god administratör med hög servicekänsla. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska samt ha god datavana och kunskaper i Office-paketet.

Du är ansvarstagande, trivs med att arbeta på egen hand, är initiativrik, flexibel samt har ett genomgående kvalitetstänkande. Du behöver inte ha erfarenhet från karate, men kännedom om idrottsrörelsen är en fördel.

Förbundets digitala kanaler sköts av kansliet, det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet från webredigering. Vi arbetar också med plattformen IdrottOnline för bland annat medlemshantering och tidigare kännedom inom detta är ett plus.

Vi utgår från att du har en relevant akademisk utbildning med inriktning mot administration samt ett antal års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Fakta om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 % med möjlighet till 100 %. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Du kommer vara placerad på vårt kansli på Arenavägen 55, i anslutning till Globens galleria. Vi är ett litet och flexibelt kansli där du kommer arbeta tillsammans med generalsekreterare/kanslichef Sarah Wennerström. Tjänsten kan innebära visst helg- och kvällsarbete och eventuellt ett par resor om året. Kompletterande kurser kommer erbjudas enligt behov.

Tillträde sker i augusti enligt överenskommelse. Du kommer få en introduktion genom att arbeta parallellt med nuvarande förbundskoordinator Lillemor Mossberg.

Kontakt för frågor

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Sarah Wennerström, Generalsekreterare, Svenska Karateförbundet. Tel. 073-811 37 98 / 08-597 604 92

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 11/3. 

Skicka din ansökan via e-post till: This is a mailto link

Info som PDF >>

Skribent: Sarah Wennerström

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link