Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jeff T

Nu kan du ta din coachlicens utan avgift

09 SEP 2021 14:10
Att vara coach på tävling, särskilt för barn och unga, är en viktig uppgift för att skapa en trygg tävlingsmiljö. För att stimulera tävlingsverksamheten ytterligare har FS beslutat att under en tid subventionera coachlicensen.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2021 14:10

Ta din coachlicens avgiftsfritt fram till 1/11!

Genom att ställa upp som coach för de tävlande gör du också en viktig insats i att stötta karateföreningen med de resurser de behöver för att så många som möjligt ska kunna få tävla.
Svenska Karateförbundets coachlicens är till för att ge den kunskap som behövs för att du ska känna dig trygg i din roll som coach och kunna bidra till ett sunt tävlingsklimat. I samband med att tävlingsverksamheten återupptas efter pandemins restriktioner, ges du nu möjlighet att utbilda dig och få din coachlicens kostnadsfritt.

Subventioneringen gäller för dig som ansöker till kansliet om licens inom gällande tidsperiod; retroaktivt från 1/9 till 1/11. Du som ev. hunnit ansöka om licens redan under september kommer få avgiften återbetald.

Att ta licensen är enkelt, du gör det online, på valfri tid i ditt hem och behöver tillgång till en dator. Grundtanken är lärande och kunskap varför provet går ut på att läsa frågor och välja bland förutbestämda svarsalternativ - klickar du fel kommer du inte vidare förrän du klickat rätt och lär dig därmed på vägen.

För att ta din licens går du in på: http://skfcoach.se

Följ alla instruktioner, men bortse från betalningskravet. Tänk på att ha så god framförhållning som möjligt innan den tävling du avser coacha på, då kansliet har en viss handläggningstid och många kan söka samtidigt.

Tack för ditt engagemang och lycka till!

Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
E-post: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link