Hoppa till sidans innehåll

Distriktsträning Kata Stockholm

01 DEC 2015 10:53
Den sista distriktsträningen 2015 blev också den sista för oss som distriktstränare i Stockholm. Vi hade 16 tränande och två sittande medlemmar ur distriktsgruppen på plats denna regniga dag i Liljeholmshallen.
  • Skapad: 01 DEC 2015 10:53

Dagens träning bjöd på blandade godbitar från de fyra år vi hållit på.

Som vanligt startade vi med lite spänst och fys-träning innan vi gav oss på kihon. Första passet avslutades med Pinan Nidan i full fart som intervallträning med 15 sekunders vila emellan gångerna.

spänst o fysträning

Spänst och fysträning

intervallträning

Vi åt lunch tillsammans i hallen och hann avhandla såväl Stockholms-DM, aktuellt från dagen innan, som diverse trollkonster.

Lunch

lunch

Efter lunch tog tillträdande distriktstränare Jesse Enkamp tag i gruppen och körde parövningar med bälte. Vi fortsatte sedan med olika sekvenser av kata att finslipa.

parövning med bälte

Parträning med bälte

Dagen avslutades med hela kata i full fart, halva gruppen i taget. Vi gav feed-back för sista gången som distriktstränare. Det har varit väldigt roligt att jobba med dessa motiverade utövare och se deras utveckling och framsteg. Flera av dem har vi fått följa på deras väg in i landslaget och utvecklingstruppen. Nu lämnar vi med varm hand över till Jesse som kommer med nya idéer och inslag för att ta Stockholms Kata-grupp vidare mot nya framgångar.

kata

Vi tackar för de här fyra åren och ser fram emot att ses i en sporthall någonstans i Sverige!

 

 

Emma Helgesson & Conny Helgesson Ferm

f.d Distriktstränare Kata Stockholm

 

 

  

 

Skribent: Emma Helgesson

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link