Hoppa till sidans innehåll

PR-nätverket


Vill du bli en Karate-ambassadör? I PR-nätverket samlar vi personer med en sak gemensamt – vi vill hjälpas åt att sprida kännedom om Karate. Kanske gillar du att skriva, fotografera, filma – eller har kontakter du tror kan vara bra. Kanske arbetar du med media/PR/marknadsföring, är student som vill ha erfarenhet inom dessa områden - eller så har du ett intresse vid sidan av som du vill applicera.


Att vara del av nätverket är ideellt men innebär inga förpliktelser utan är helt frivilligt. Material som du bidrar med som publiceras på ett eller annat sätt kommer alltid anges med källa och arbetet tillskrivas dig. Ditt arbete kan du använda som referenser till ditt CV och på förfrågan utfärdar vi intyg på din insats. Som medlem i nätverket får du också en förbundslegitimation som berättigar till fritt inträde på av förbundet sanktionerade tävlingar och arrangemang.

Så vad innebär detta?

  1. Du hamnar på vår PR-lista. När något är på gång så skickar vi ett mail till alla, eller några extra lämpade, på listan för att påkalla uppmärksamhet kring ämnet. Om du då kan bidra på något sätt anmäler du det. Kanske kan du t.ex göra ett reportage.
  2. Du har också möjlighet att på helt eget initiativ bevaka något av intresse och skicka in till oss. Kanske vet du om ett läger, en tävling eller intressanta besök eller något annat värt att nämnas.
  3. Du skickar sen ditt underlag till kansliet som sammanställer bidragen. 
    Vi skickar korrektur för godkännande i de fall det efterfrågas.

Allt som vi får ta del av utvärderas. Så mycket som möjligt av det vi anser passar verksamheten kommer sedan publiceras i våra kanaler och kan komma att användas som underlag i annan marknadsföring.

Vi är intresserade av händelser både på förenings- och distriktsnivå, likväl som bevakning av tävlingar, evenemang och "vardagshistorier".

Anmäl dig till nätverket genom att maila till This is a mailto link. 
Berätta lite om dig själv och hur du tror du kan bidra samt dina kontaktuppgifter.

Hör gärna av dig om du har frågor. Välkommen!

Uppdaterad: 01 JUN 2016 11:39 Skribent: Sarah Wennerström
E-post: This is a mailto link

Gilla oss på Facebook!

  

 Antidoping

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Västmannagatan 68
113 25 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link