Hoppa till sidans innehåll

EM 2021


EM i Karate arrangeras av Svenska Karateförbundet 2021.

Det är ett unikt tillfälle som samlar 53 nationer i världens största kontinentala mästerskap. Senast Sverige arrangerade EM var 1982.

Tävlingen äger rum i samband med helgdagarna under Kristi Hmmelfärdshelgen 12-16 maj 2021 i Scandinavium i Göteborg. Boka in en härlig Göteborgs-helg och hjälp oss att heja fram Sverige!

Håll utkik efter våra förmånliga biljettpaket som kommer att bli tillgängliga under 2020.

EM genomförs som en del i Göteborgs 400-års jubileum och i samarbete med Goteborg & Co och Gotevent.se/

Varför håller vi EM i Sverige?
Förbundet tog sig an evenemanget i syfte att stärka svensk karate och som en angelägenhet för hela den svenska karatefamiljen. Vårt s.k. legacy som EM ger, spiller över ner på föreningsnivå genom ökat långsiktigt intresse för karate, mer PR och en etablering som ett internationellt värdland för tävlingar. 

Det är förbundets förhoppning och målsättning att Sverige kommer genomföra ett av de bästa Europeiska Mästerskapen någonsin.

Hjälp oss marknadsföra EM!
En av de viktigaste faktorerna för ett lyckat mästerskap är att locka publik och skapa en oförglömlig stämning i arenan.

Ladda gärna ner våra digitala posters/banners* nedan för publicering på hemsidor m.m. Högerklicka på bilderna för att spara ner dem.

(*Alla bildrättigheter ägs av förbudet. Bilderna får ej nyttjas i något sammanhang för att sälja/marknadsföra annan produkt eller tjänst eller av en kommersiell aktör som ej har avtal med Sv. Karateförbundet. Bilderna får minskas i storlek men ej på annat sätt förändras.)

Länk till EM-webben är: eurokarate2021.com 

Vi finns också på Facebook.

 
 
 
 
 
 
 
Uppdaterad: 20 FEB 2020 11:40 Skribent: Sarah Wennerström Cedercrona
Epost: Adressen Gömd

Gilla oss på Facebook!

  

  
 vaccinera

Antidoping

  

 

 

Postadress:
Svenska Karateförbundet
Arenavägen 55,7 tr
121 77 Johanneshov

Kontakt:
Tel: +46859760490, +46859760493
E-post: This is a mailto link