Hoppa till sidans innehåll

Östra Karateförbundet

 

Välkommen till Östra Karateförbundet!

Du som är aktiv i en medlemsförening ansluten till Sv karateförbundet i Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län är välkommen att delta i verksamheten och utvecklngen av Karate inom Östra Karateförbundet. 

Varje termin arrangerar vi bl.a distriktsläger för tävlingsintresserade. Distriktstrupperna fungerar också som "farmarlag" till svenska officiella landslaget, där distriktet har möjlighet att rekommendera utövare.
I dagsläget finns en grupp för Kumite.

Vill du veta mer om ditriktstruppen? Kontakta ditriktstränarna: Sacha Petrovic-Düner på This is a mailto link eller Alexander Gomez, This is a mailto link


Vi söker dig!

Östra Karateförbundet har 43 föreningar som vi gärna vill utveckla vår verksamhet tillsammans med, vi har stort potential i att bli ett starkt och aktivt distrikt inom svensk karate. Men för att kunna göra det behöver bli fler i distriktsledningen. Vi söker därför personer till styrelsefunktioner, webmaster samt en tränare i Kata. Vi vill också gärna ha dig som intresserade dig för utbildningsfrågor och tävlings/domarärneden. Läs mer på våra undersidor i menyn.
Varmt välkommen att höra av dig för mer info till ordförande Sacha Petrovic-Düner, på This is a mailto link.

 

 Hänt!

Förbundsnyheter

2018-02-21
Denna inbjudan är riktad till alla domare RA, JA, JB, JC som är intresserade av att höja sina kunskaper om senaste regelverket. Seminariet leds av Javier Escalante, ordförande i WKF DK.
 
2018-02-20
Det finns en viss begreppsförvirring kring svensk Karates tävlingsverksamhet - inför SM i mars passar vi på att reda ut frågorna.
 
2018-02-12
Tränar du barn och unga i karate i åldrarna 11-15 år? Funderar du på hur du kan utveckla fysträningen för att dina elever ska bli ännu bättre på karate? Välkommen på Fystränarutbildning Steg 1!
 
2018-02-06
Svenska Karateförbundets Medicinska kommitté bjuder in till en en öppen utbildningsdag för läkare intresserade av uppdrag på tävling.
 
2018-02-05
Det blev dubbla brons för Sverige under J-EM i Ryssland och flera fina placeringar.
 
2018-01-24
WKFs kvalificeringsperiod inför OS börjar 2018. Det innebär att SKFs OS-program nu går in skarpt läge. Här är truppen som ska slåss om en plats i Tokyo 2020.
 
2018-01-22
2-4 februari går J-EM av stapeln i Sochi, Ryssland. Svenska truppen är i full uppladdning.
 
2018-01-10
Under 1:a januari till 15:e februari 2018 kan föreningen söka ekonomiskt stöd genom Idrottslyftet hos Svenska Karateförbundet.
 
2017-12-21
Från 1/1 2018 erbjuds möjligheten att arrangera tävlingar enligt WKF OS-standard.
 
2017-12-20
Hur förklarar man karatens själ på ett par minuter? Det är förstås omöjligt.

Gilla oss på Facebook! 

vaccinera

 

Antidoping

  rig_2_COLOR