Hoppa till sidans innehåll

Östra Karateförbundet

 

Välkommen till Östra Karateförbundet!

Du som är aktiv i en medlemsförening ansluten till Sv karateförbundet i Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län är välkommen att delta i verksamheten och utvecklngen av Karate inom Östra Karateförbundet. 

Varje termin arrangerar vi bl.a distriktsläger för tävlingsintresserade. Distriktstrupperna fungerar också som "farmarlag" till svenska officiella landslaget, där distriktet har möjlighet att rekommendera utövare.
I dagsläget finns en grupp för Kumite.

Vill du veta mer om ditriktstruppen? Kontakta ditriktstränarna: Sacha Petrovic-Düner på This is a mailto link eller Alexander Gomez, This is a mailto link


Vi söker dig!

Östra Karateförbundet har 43 föreningar som vi gärna vill utveckla vår verksamhet tillsammans med, vi har stort potential i att bli ett starkt och aktivt distrikt inom svensk karate. Men för att kunna göra det behöver bli fler i distriktsledningen. Vi söker därför personer till styrelsefunktioner, webmaster samt en tränare i Kata. Vi vill också gärna ha dig som intresserade dig för utbildningsfrågor och tävlings/domarärneden. Läs mer på våra undersidor i menyn.
Varmt välkommen att höra av dig för mer info till ordförande Sacha Petrovic-Düner, på This is a mailto link.

 

 Hänt!

Förbundsnyheter

2017-11-20
18 november ägde tävlingen Karate Top Ten rum i Zagreb. Sverige, genom Hana Antunovic, besegrade startfältet av världselit och hamnade överst på pallen.
 
2017-11-09
Fr.o.m 1 april 2018 blir fot- och benskydd obligatorisk för barn i kumite.
 
2017-11-06
13-15 oktober anordnades Sverige första renodlade tävling för karatekas med funktionsnedsättning - Open Swedish I-Karate global.
 
2017-11-06
Den 2-3 december kan du som vill utbilda dig till domare gå kurs till både Kumite och Kata-licens.
 
2017-10-31
Ett brons och två sjundeplaceringar blev Sveriges resultat på VM 2017 - ett starkt betyg på att svensk karate kliver framåt!
 
2017-10-20
Den 4-5 november kan du som vill utbilda dig till domare gå kurs till både Kumite och Kata-licens.
 
2017-10-18
Nu är det bara en vecka kvar till VM för Juniorer, Kadetter & U21. Sverige ställer upp med en 15 karatekas stark trupp.
 
2017-10-05
"Vaccinera klubben mot doping" är ett smidigt och enkelt preventions- och åtgärdspaket som är framtaget av Riksidrottsförbundet. Efter genomförande får klubben erkännande och en kvalitetstämpel för ren och drogfri verksamhet.
 
2017-10-05
Svenska Karateförbundet består av alla dess medlemmar, dvs. föreningarna. Vi tillsammans skapar våra förutsättningar och medlemsrapporteringen är det som ligger till grund för de ekonomiska stöd som delas ut i verksamheten.
 
2017-10-04
Vi säger stort grattis till Mia Karlsson, som tilldelas årets Elitidrottsstipendium från Svenska Spel på 50.000 kr.

Gilla oss på Facebook!

 

vaccinera

 


Antidoping

  rig_2_COLOR